Etablerer nytt salgskontor i Ålesund

Som følge av økt pågang er det en glede å annonsere at vi utvider vår virksomhet og åpner nytt kontor i Ålesund mandag, 2.september, som vil komplementere hovedkontoret på Finnøy.

 

 

Kontoret er lokalisert i næringsbygget i Lerstadveien 545 som er et moderne kontor- og forretningslokale med fasader i glass og teglstein, ved bedriftsklyngen like utenfor Ålesund sentrum. «Tidligere har vi kun hatt et midlertidig pendlerkontor i Ålesund, men nå utvider vi offisielt for å vektlegge kompetansebygging og nærhet i vårt distrikt. Vi har en rekke lokale prosjekter og vi ønsker å være tett på kunder og samarbeidspartnere», forklarer Arne Nogva, salgssjef ved Finnøy Gear & Propeller, som blir ansvarlig for det nyåpnede kontoret.

Selskapet er i en vekstfase og begynner med et årsverk på avdelingen. Det gleder selskapets ledelse å bidra til videre utvikling av den maritime klyngen i Sunnmøre med senter i Ålesund, som er et område med et høyt aktivitetsnivå. Den nye avdelingen vil ha et tett samarbeid med hovedkontoret på Finnøy og synergieffekten av å være nær rederi, verft, konsulenter og skipsdesignere anses for å være betydelig.

 
Kristine Gjermestad